Ervaringen

Ik heb Lucille ervaren als een zeer gedreven en professionele coach.
Ze heeft mij zowel op emotioneel als rationeel vlak uitgedaagd.
De kracht van Lucille is dat ze niet alleen vragen stelt maar ook
heel scherp luistert en observeert.
Zo kon ze mij direct een spiegel voorhouden met mijn eigen woorden,
intonatie, oogopslag of lichaamshouding en expliciet maken wat voor
mij nog verborgen was, soms is dat confronterend.
Zo kon ik zelf dwarsverbanden zien en inzichten krijgen die me
verder hebben geholpen om mijn doelen te bereiken.

Erik de Jong

Mijn coaching traject van 6 maanden is zeer goed bevallen. Dit was de eerste keer dat ik sprak met een coach en ik kan het iedereen aanraden die wilt groeien en/of iets specifieks wilt bereiken. De Coach (Lucille) heeft naast de gesprekken ook praktische opdrachten die mij hebben geholpen om inzicht te krijgen.

R.R.

Met Lucille haar hulp voel ik meer rust in mijn hoofd, ervaar ik meer vertrouwen tijdens mijn werk en ben ik beter geworden in het loslaten van dingen en emoties die niet van mij zijn. Naast dat Lucille een goede coach voor mij was waren de sessies ook altijd erg gezellig en gaf Lucille mij een vertrouwd gevoel. Ik ging met plezier naar elke sessie toe.

R.B.

Mijn sessies met Lucille waren intens maar zeker doorslaggevend. Ik heb ongeveer een half jaar samen met Lucille gewerkt aan mezelf.  Dit was een mooie reis waarin ik delen van mezelf heb verkend, waar ik niet bewust van was. En dit was heel fijn om het geheel in mezelf te zien.

 

Lucille, is scherp, betrokken en kundig. Dit was ook nodig voor mij, omdat ik even niet meer wist waar ik moest beginnen. En net als een ui hebben wij laag voor laag weten te pellen. Mijn reis met Lucille is voor nu geëindigd, maar ik heb het idee dat ik haar nog wel zal spreken.

 

Als je echt iets wilt doorbreken en/of dieper inzicht in jezelf wilt hebben, dan beveel ik Lucille zeker aan. Ze is geduldig maar draait er niet om heen. Ze is eerlijk maar weet dit constructief over te brengen.  Ik heb het beleefd als een team effort, een thema dat we samen hebben aangepakt en het voor mij nu tijd is om het zelf te doen.

T.T.